Droppi blog

Miért a Droppi legszuperebb nőnapi ajándék? Mutatjuk!

nőnapi ajándék termosz Droppi

Akár családi, baráti, vagy munkahelyi női ismerőseidet szeretnéd meglepni egy nőnapi ajándékkal, a Droppi termékei minden környezetben tökéletes választásnak mondhatók. Webshopunkban olyan minőégi hőtartó tumblereket, palackokat és termosz bögréket találsz, amikre egy hölgy ismerősöd sem mondana nemet. Miért merjük ezt ennyire biztosan állítani?  Ebben a blogbejegyzésben összegyűjtöttünk pár nyomós érvet, miért a Droppi a legszuperebb nőnapi ajándék.

Kollégáknak szeretettel

Ma már nem könnyű ajándékot adni céges berkeken belül. Figyelnünk kell mit üzenünk az ajándékkal, megfelel e a céges politikának, illetve a megajándékozni kívánt kolléganők személye sem utolsó szempont. A könyvelésen Kati inzulin-rezisztens, így a bonbon kizárva, a HR-es Ildikó meg allergiás valamelyik virágporra, de hát ki tudja melyikre, így ugrik a cserepes virág is, mint lehetséges ajándék… és még sorolhatnánk. Ha nem szeretnél mellélőni és biztosra mennél, akkor válaszd a Droppi hőtartó tumblerjét. Csodás és változatos színekben találod meg őket az oldalunkon, ráadásul egy prémium minőségű, környezetbarát termékről van szó.

Otthonra is Droppi – nőnapi ajándék a legkedvesebbnek

Feleséged gyakran panaszkodik, hogy kávéját mindig hidegen tudja csak meginni, mert mire odajut, hogy el tudja fogyasztani, már korán sem mondható melegnek? Lepd meg egy szuper termosz bögrével, ami a “heat & chill”tripla hőszigetelésnek köszönhetően, a meleg italokat akár 3 órán át melegen, a hideg italokat pedig 9 órán át hidegen tudja tartani. így biztosan búcsút inthet a hideg kávénak aki ezt a bögrét kapja. Feltéve, ha nem jeges kávét szeretne benne fogyasztani. 😉

Legjobb társ egy jó túrához

Legyen szó egy szombati shopping túráról, vagy a közeli dombok meghódításáról, egy Droppi hőtartó palack remek társ lesz minkét esetben. Ha van olyan hölgy ismerősöd aki sokat van úton, akkor egy ilyen palacknak nagyon fog örülni. A napi rendszeres folyadékfogyasztás kiemelten fontos a szervezetünk számára, amire utazás, túrázás, mozgás közben nem mindig könnyű figyelni, de a Droppi termékei hasznos segítséget jelentenek ebben is. A palack strapabíró 18/8 orvosi acélból készült, nem csúszik, nem tartalmaz semmilyen kioldódó káros anyagot és tökéletesen megőrzi a benne tárolt italok minden izét és aromáját.

Kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon is!

nőnapi ajándék insta