Droppi blog

A 3 legjobb hőtartó pohár, túra pohár, hőtartó bögre vagy palack túrázáshoz

BLOG - A 3 legjobb hőtartó pohár, bögre vagy palack túrázáshoz

Végre itt a jó az idő, minden adott hozzá, hogy felkerekedj és nekivágj, hogy újra meghódítsd kedvenc túra útvonaladat! Felemelő érzés, nemdebár? 

De még mielőtt elindulsz, gondoskodj a megfelelő folyadék mennyiségről és arról, hogy a magaddal vitt innivaló a túra egésze során megőrizze minőségét, hőmérsékletét és szomjoltó képességét. Egy jó minőségű hőtartó pohár, bögre vagy palack valódi élménnyé teheti a természetben eltöltött időt.

A legtapasztaltabb túrázóktól kezdve, azokig, akik csupán a helyi parkok ösvényeit fedezik fel, mindenkinek szüksége van valamilyen hűsítő szomjoltóra, hogy feltölthesse energia készletét és hogy egészen a túra végéig élvezhesse kedvenc italát.

Egy szuper hőtartó pohár, bögre, vagy palack akkor is jó szolgálatot tehet, amikor az élményekkel teli nap végén barátaiddal lehuppantok a tábortűz mellé, és kedvenc italotokat szürcsölgetve megosztjátok egymással a nap legjobb élményeit.

A nagyobb palackoktól, amelyek akár egy hosszabb túrára is elegendő mennyiségű innivaló frissen tartásáról is gondoskodnak, a kisebb, kézben fogható, sétálós poharakig, mutatunk 3 kiemelendő, hőtartó terméket, amelyek a természetben töltött idő egésze alatt gondoskodnak a megfelelő folyadékbevitelről.

Mitől jó egy túrázásra szánt hőtartó pohár, bögre vagy palack?

Számos dolog fontos szerepet játszik, hogy egy hőtartó pohár, hőtartó bögre, vagy palack igazán megállja a helyét, akár cudarabb körülmények között is. Ilyenek a strapabírás, a hőtartó képesség, hogy mennyire könnyű belőle inni, vagy akár, hogy mennyire mutat jól együtt a többi felszereléseddel, kiegészítőddel – ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy kellemes, élményekkel teli túrázós napot tudhass majd magad mögött.

Hőtartó bögre, túra pohár, Hőtartó pohár
1. Legyen erős és strapabíró

Legyen szó hosszabb útvonalon és nehéz terepen való túrázásról, vagy csak egy pár kilométeres, könnyű sétáról, elengedhetetlen, hogy hőtartó poharunk, bögrénk, vagy palackunk olyan erős és strapabíró anyagból készüljön, mint a rozsdamentes acél. Így megelőzhetjük, hogy egy esetleges repedés miatt innivalónk kifollyon, ami jó eséllyel a túránk végét jelentheti.

2. Kiválóan tartsa a hőt

Egy másik fontos tényező a hőtartó képesség, amiről a duplafalú kialakítás és a vákuum szigetelés gondoskodik. Te szeretnéd, hogy innivalód egész nap üdítően hideg maradjon, vagy inkább fogyasztanál émelyítő, langyosra melegedett italt a túrád alatt?
Egy igazán jó túrázós palackkal nem kell a felmelegedéstől tartanod, hőszigetelt kialakítása miatt, kora reggeltől késő estig frissítően hűsen tartja italod.

3. Könnyű legyen belőle inni

A hőtartó poharak, bögrék és palackok esetében olyan tulajdonságok is fontosak, amelyekre eddig esetleg még nem is gondoltál. Például, hogy mennyire könnyű belőle inni, van-e hozzá szívószálas sportkupak, vagy hogy van-e olyan fogantyúja, amelynél fogva egyszerűen a táskádhoz tudod erősíteni.

4. Illjen hozzád, a felszerelésedhez, a szettedhez

Sokak számára fontos a szín és a stílus is, ők szeretik, ha kedvenc hőtartó poharuk, bögréjük, vagy palackjuk tökéletesen illeszkedik túrázós szettjükhöz.

5. A túra pohár rendelkezzen megfelelő űrtartalommal

Végül, de nem utolsó sorban, fontos megemlíteni a termékek űrtartalmát is. Sok helyen kapni olyan méretű hőtartó poharakat, bögréket és palackokat, túra poharakat, amelyek nem tudnak megfelelő mennyiségű folyadékot befogadni.

Válassz olyan palackot, amelyik űrtartalma nem túl kicsi és nem túl nagy! Te sem szeretnél úgy nekivágni az útnak, hogy nincs elegendő folyadék nálad, de bizonyára azt sem szeretnéd, hogy már a túra felénél leszakadjon a karod a túl sok folyadék cipelésétől.

Mielőtt választasz, tartsd szem előtt az imént elmondott szempontokat, mert a megfelelő hőtartó pohárral, bögrével, vagy palackkal még élménydúsabbak lesznek a természetben eltöltött napjaid.

A 3 legjobb hőtartó pohár, palack vagy hőtartó bögre túrázáshoz

Ha a legjobb túrázós hőtartó poharat, palackot, vagy hőtartó bögrét keresed, akkor íme három fantasztikus termék, melyek között szinte bármilyen “hétköznapi” túra esetére találsz magadnak megfelelőt. Nézzük is őket:

A legjobb hőtartó thermo palack túrázáshoz

Ha a sokoldalúság, kényelem, stílus, űrtartalom és egész napos hőtartás tökéletes elegyét keresed, akkor vess egy pillantást a Droppi Lima thermo palackra!

Droppi Lima a legjobb hotarto palack turazashoz e1622399588517

750 ml-es űrtartalma, igen sokoldalúvá teszi, újratöltés nélkül is elegendő folyadékot vihetünk magunkkal egy több órás túrára. A Heat & Chill technológiának köszönhetően 12 órán keresztül melegen, 24 órán át pedig hidegen tartja az innivalód, így télen és nyáron is hasznos társad lesz!

Törhetetlen, élelmiszeripari nemesacélból készült, így amellett, hogy hihetetlenül strapabíró, megőrzi a benne tárolt ital minden ízét és aromáját. A csomagban, a nemesacélból készült csavaros kupak mellett egy BPA-mentes, szívószálas sport kupakot is találsz, ami megkönnyíti a hidratáltság fenntartását egész nap.

Egy szuper hőtartó bögre, valódi kalandoroknak

A Droppi Smash kifejezetten kalandoroknak készült duplafalú, vákuum szigetelt hőtartó bögre, amellyel nem kell többé kompromisszumokat kötnöd, még túrázás, vagy több napos kempingezés közben sem.

Droppi Lima - Egy szuper termosz bögre, valódi kalandoroknak, túra pohár

Kezdd a reggelt frissen főtt kávéval, töltsd fel magad energiával, mielőtt újra nekivágsz az útnak. A Smash BPA-mentes, zárható teteje bezárja a meleget, így kedvenc forró italodat akár 3 óra múltán is ugyanúgy élvezheted, és nem kell attól tartanod, hogy útközben a kezedben kilötyögne egyetlen csepp is.

Hőtartó tumbler pohár, stíluskedvelő természet rajongóknak

Nincs is jobb annál, mint egy mozgalmas, természetben töltött nap után lekuporodni a tábortűz köré és egy pohár zamatos bor mellett megbeszélni a nap legszuperebb élményeit.

Hőtartó tumbler pohár, stíluskedvelő természet rajongóknak

Ehhez tökéletes társad lesz a Droppi Flipp hőtartó tumbler pohár, amely hosszú órákig megtartja a benne tárolt innivaló hőmérsékletét és megőrzi annak minden ízét és aromáját.

Pehelykönnyű súlya miatt ideális társ, ha útra kelsz, ráadásul, mivel bolygó-barát módon, újra és újra felhasználható, rengeteg műanyag pohártól óvod meg vele a környezetet.
Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

[mailerlite_form form_id=6]