Droppi blog

A környezetbarát pohár és kulacs előnyei – Ideje váltani!

A környezetbarát pohár és kulacs előnyei – Ideje váltani!

Ebben a cikkben bemutatjuk azokat az okokat, ami miatt el kell hagynod az eldobható poharakat és a nem újrahasznosítható bögréket, azokat az okokat, amik miatt át kell térned a Droppi termékekre, annak érdekében, hogy megkíméld a pénztárcád, a bolygót és a holmijaid is.

Csökkentsük együtt a szemetet!

Az eldobható, elviteles kávés csészék vékony műanyag béléssel rendelkeznek, ami jelentősen megnehezíti az újrahasznosítást. Egyes helyeken, mint például a Starbucksban is, bevezették az eldobható poharak újrahasznosítási rendszerét, de a poharat egy adott leadási pontra kell vinni. Ennek eredményeként a legtöbb eldobható kávés pohár a szeméttelepre kerül.

Az újrafelhasználható kávéscsészéket viszont úgy tervezték, hogy megfelelő gondoskodás, törődés és tisztítás mellett akár évekig is kitartanak. A legtöbb újrahasznosított bögre vagy pohár újrahasznosított anyagokból is készül.

Számos kávézólánc, köztük a Costa és a Starbucks is kedvezményeket kínál a saját csészét hozó vásárlóknak. Ha valaki rendszeresen kávézik, évente több tízezer forintot takaríthat meg. Sokak napi 4-5 kávét is megisznak, ez óriási spórolási lehetőség hosszútávon.

Még a drágább modellek is megtérülnek néhány hónapon belül

Kipróbáltunk sok termosz poharat és hőtartó bögrét, rengeteg utazó kulacsot és környezetbarát megoldást. Még a drágább modellek is megtérülnek néhány hónapon belül, ha megfelelően kihasználjuk őket.

Ha még ráadásul a saját italunkat is visszük magunkkal, akkor még többet spórolhatunk. Mindenki meg tudja találni a pénztárcájának megfelelőt, nálunk a Droppinál megannyi opcióból lehet válogatni.

A hőtartó poharak legfőbb előnyei

Az elvihető papír poharaknak nincs nagy szigetelése, így az ital bennük gyorsan kihűl, különösen, ha kint is hideg van. Ugyanúgy nem nyújtanak túl sok védelmet a kezednek a benne lévő forró italtól, veszélyes is lehet túl forró pohárhoz nyúlni.

IMG 3613 2 scaled e1624539386344

Ha a többször használatos hőtartó bögrét, tumblert, kulacsot vagy palackot választod, italod hosszabb ideig meleg maradhat és megóvhatja az ujjaid a megégéstől.

Fontos a jól záró, kilötyögés-mentes tető

Sok újrafelhasználható pohár elcsúsztatható fedéllel vagy kupakkal rendelkezik, hogy megakadályozza a folyadék kiszivárgását. Sietősebb, rohangálósabb napokon, amikor mindenki lökdösődik egy forgalmas ingázás során a metrón, vagy a villamoson, akkor is jól jön egy jól záró kupak.

Megkímélheted magad attól a kellemetlenségtől, hogy a frissen vasalt inged, vagy a szép, tiszta zakód kávéfoltos legyen és attól is, hogy mással kerülj vitába, ha valaki a te kávéd vagy forró teád ömlene.

Szerintünk ez az egyik legfontosabb funkciója a pohárnak a hőtartás mellett, aminek tökéletesnek kell lennie. Nálunk ez stimmel.

Fontos a jól záró, kilötyögés-mentes tető

Ha olyasmit keresel, amit a táskádban hordhatsz anélkül, hogy a kiömlés veszélye fennállna, akkor a legjobb, ha egy jól záródó Droppi Lima hőtartó palackot választasz, mivel ezeket kifejezetten úgy terveztük, hogy szivárgásmentesek legyenek.

Nincs veszélyben se a laptop, sem a könyveid, nyugodtan zötyöghetsz a munkahelyed felé. A honlapunkon böngészve, biztosan te is megtalálod a hozzád legjobban illő választást, azt a Droppit, ami a te párod lesz.

Nem csak a környezet, hanem a pénztárcád is hálás lesz

A legjobb környezetbarát bögre, kulacs és vizes palackok csak akkor működnek a legjobban, ha mellette néhány más szokásunkon is változtatunk.

Pénzspórolási szempontból nem csak egy hőtartó pohár beszerzése ajánlott, hanem egy kávéfőző vásárlása is, így a kávé otthoni elkészítése még jelentősebb megtakarítást eredményezhet.

Sőt, tudunk jobbat! Nem is kell minden kávéd otthon inni, elég, ha a heti reggeli kávé adagokat készíted el te magad, hidd el hamar látni fogod a változást.

A Droppi termékek stílusosak, praktikusak, környezettudatosak és nem mellesleg pénztárcakímélőek is. Mire vársz még? Rendelj most!

Back to list