Droppi blog

A környezetbarát utazó pohár és kávés kulacs előnyei – Ideje váltani!

A környezetbarát utazó pohár és kávés kulacs előnyei – Ideje váltani!

Miért válaszd a környezetbarát utazó poharat és újratölthető kávés kulacsot? Ebben a cikkben bemutatjuk azokat az okokat, ami miatt el kell hagynod az eldobható poharakat és a nem újrahasznosítható bögréket, azokat az okokat, amik miatt át kell térned a Droppi termékekre, annak érdekében, hogy megkíméld a pénztárcád, a bolygót és a holmijaid is.

Csökkentsük együtt a szemetet!

Az eldobható, elviteles kávés csészék vékony műanyag béléssel rendelkeznek, ami jelentősen megnehezíti az újrahasznosítást. Egyes helyeken, mint például a Starbucksban is, bevezették az eldobható poharak újrahasznosítási rendszerét, de a poharat egy adott leadási pontra kell vinni. Ennek eredményeként a legtöbb eldobható kávés pohár a szeméttelepre kerül.

Az újrafelhasználható kávéscsészéket viszont úgy tervezték, hogy megfelelő gondoskodás, törődés és tisztítás mellett akár évekig is kitartanak. A legtöbb újrahasznosított bögre vagy pohár újrahasznosított anyagokból is készül.

Számos kávézólánc, köztük a Costa és a Starbucks is kedvezményeket kínál a saját csészét hozó vásárlóknak. Ha valaki rendszeresen kávézik, évente több tízezer forintot takaríthat meg. Sokak napi 4-5 kávét is megisznak, ez óriási spórolási lehetőség hosszútávon.

Még a drágább modellek is megtérülnek néhány hónapon belül

Kipróbáltunk sok termosz poharat és hőtartó bögrét, rengeteg utazó kulacsot és környezetbarát megoldást. Még a drágább modellek is megtérülnek néhány hónapon belül, ha megfelelően kihasználjuk őket.

Ha még ráadásul a saját italunkat is visszük magunkkal, akkor még többet spórolhatunk. Mindenki meg tudja találni a pénztárcájának megfelelőt, nálunk a Droppinál megannyi opcióból lehet válogatni.

A hőtartó poharak, Droppi utazó pohár legfőbb előnyei

Az elvihető papír poharaknak nincs nagy szigetelése, így az ital bennük gyorsan kihűl, különösen, ha kint is hideg van. Ugyanúgy nem nyújtanak túl sok védelmet a kezednek a benne lévő forró italtól, veszélyes is lehet túl forró pohárhoz nyúlni.

A környezetbarát utazó pohár és kávés kulacs előnyei – Ideje váltani!

A környezetbarát utazó pohár és kávés kulacs előnyei – Ideje váltani!

Ha a többször használatos hőtartó bögrét, tumblert, kulacsot vagy palackot választod, italod hosszabb ideig meleg maradhat és megóvhatja az ujjaid a megégéstől.

Fontos a jól záró, kilötyögés-mentes tető

Sok újrafelhasználható pohár elcsúsztatható fedéllel vagy kupakkal rendelkezik, hogy megakadályozza a folyadék kiszivárgását. Sietősebb, rohangálósabb napokon, amikor mindenki lökdösődik egy forgalmas ingázás során a metrón, vagy a villamoson, akkor is jól jön egy jól záró kupak.

Megkímélheted magad attól a kellemetlenségtől, hogy a frissen vasalt inged, vagy a szép, tiszta zakód kávéfoltos legyen és attól is, hogy mással kerülj vitába, ha valaki a te kávéd vagy forró teád ömlene.

Szerintünk ez az egyik legfontosabb funkciója a pohárnak a hőtartás mellett, aminek tökéletesnek kell lennie. Nálunk ez stimmel.

Kilötyögés-mentes tetővel ellátott kávés kulacs

Ha olyasmit keresel, amit a táskádban hordhatsz anélkül, hogy a kiömlés veszélye fennállna, akkor a legjobb, ha egy jól záródó Droppi Lima hőtartó palackot választasz, mivel ezeket kifejezetten úgy terveztük, hogy szivárgásmentesek legyenek.

Nincs veszélyben se a laptop, sem a könyveid, nyugodtan zötyöghetsz a munkahelyed felé. A honlapunkon böngészve, biztosan te is megtalálod a hozzád legjobban illő választást, azt a Droppit, ami a te párod lesz.

Nem csak a környezet, hanem a pénztárcád is hálás lesz

A legjobb környezetbarát bögre, kulacs és vizes palackok csak akkor működnek a legjobban, ha mellette néhány más szokásunkon is változtatunk.

Pénzspórolási szempontból nem csak egy hőtartó pohár beszerzése ajánlott, hanem egy kávéfőző vásárlása is, így a kávé otthoni elkészítése még jelentősebb megtakarítást eredményezhet.

Sőt, tudunk jobbat! Nem is kell minden kávéd otthon inni, elég, ha a heti reggeli kávé adagokat készíted el te magad, hidd el hamar látni fogod a változást.

A Droppi termékek stílusosak, praktikusak, környezettudatosak és nem mellesleg pénztárcakímélőek is. Mire vársz még? Rendelj most!

Kövess minket Instagram és Facebook oldalunkon is!


Droppi hotarto termekek blog