Droppi blog

Mi legyen a fa alatt?

Mi legyen a fa alatt?

Nemsokára itt a karácsony és már mindannyian az ajándékötleteken törjük a fejünket, mi legyen a fa alatt

Nem csoda, hiszen nem akarjuk az utolsó pillanatra hagyni az ajándékok megvásárlását. Nem is szabad, nehogy elhamarkodott döntést hozzunk, nehogy túl drága, vagy haszontalan dolgot vegyünk.

Egyszer van egy évben karácsony, ezért legyen az ajándék jól átgondolt, hasznos és szép is egyszerre. Mindemellett gondolnunk kell a pénztárcánkra is és arra is, hogy a megajándékozott kedvében járjunk. Biztosan a gyerekek is leadták már a listát, de talán örülnének egy kis extra apróságnak is, ami nem csak jól mutat majd az iskolatáskájukon lógva, de segít nekik abban is, hogy több vizet igyanak.

Mit szeret a barátnőnk, barátunk, mit adjunk a feleségünknek és a nagyszülőknek?

Egy biztos, a vízfogyasztás és az elegendő folyadékbevitel mindenki számára létfontosságú. Sokan megfeledkeznek arról, hogy mennyire fontos is ez a szervezetünknek, ezért valamivel motiválni kell az alacsony vízmennyiséget fogyasztókat arra, hogy egy nap többször emeljék meg a poharat, kulacsot és termoszt, mint ahogy az a szokásuk.

Sok eszköz van a kezünkben, különböző applikációk, emlékeztetőket küldő alkalmazások, vagy akár kézzel írt jegyzetek is befolyásolhatnak abban, hogy mennyi vizet iszunk egy nap. Nekünk van egy még jobb ötletünk – miért nem tesszük a vízfogyasztást egy nem erőltetett, de annál inkább természetes és élvezetes tevékenységgé?

A Droppival észre sem fogod venni, de megváltozik az életed.

Nehéz olyan ajándékot találni, ami minden kritériumnak megfelel, de szerencsére mi tudjuk a megoldást

Nekünk több ötletünk is van, hogy mivel tudnánk az ünnepeket szebbé és meghittebbé tenni, ezért is készültünk egy kis ajándék ajánlóval Nektek, megmutatjuk, hogy miket érdemes a Droppiról beszerezned, ami semmiképp nem hiányozhat a fa alól.

Piros Droppi Flipp tumbler

https://droppi.hu/termekek/droppi-flipp-tumbler-tuzpiros-350ml/

Szerintünk a karácsony és a szeretet színe mindenképp a piros, úgyhogy az első dolog, ami a meglepetések között kell, hogy szerepeljen az nem más, mint ez a tűzpiros, pehelykönnyű tumbler, ami „Heat & Chill” technológiának köszönhetően akár 3 órán át melegen, vagy 9 órán át hidegen tartja az innivalód.

Télen inkább a melegen tartó funkció lesz majd hasznos, hiszen jönnek a hidegebb esték és a hűvös nappalok

Szeretteid már ebben fogyaszthatják a karácsonyi vásáron beszerzett forrócsokit, nincs több pár perces vagy fél órás élettartamú műanyag és papír pohár, akár órákig is élvezheted a forró italok melegét ebben a tumblerben.

Sok hó nem jutott nekünk az elmúlt években

Éppen ezért valószínűleg mindannyian szeretnénk kicsit az Északi sarkkörön érezni magunkat, főleg a karácsony közeledtével. A lelkünk mélyén azt reméljük, hogy idén talán fehér karácsonyra ébredünk majd december 24-én, ám addig is hozzuk el a téli hangulatot a fa alá ezzel a gyönyörű fehér termosz bögrével.

A Droppi Smash egy stílusos és praktikus hőtartó bögre, amellyel végre búcsút inthetsz az idő előtt kihűlt, vagy felmelegedett italoknak.

Fehér Droppi Smash termosz bögre a fa alatt

https://droppi.hu/termekek/droppi-smash-termoszbogre-feher-350ml/

Szuper kis fülének köszönhetően kényelmesen a kezedben tudod tartani, nem lesz kényelmetlen a fogása, remekül illeszkedik a kezedbe. Nem csak menő, de egyben elegáns is – és ami számunkra az egyik legfontosabb: praktikus. Kis helyen is elfér, könnyen mosható és csökkentheted vele az ökológiai lábnyomodat.

Végül pedig egy kedves ötlet azoknak, akik már rendelkeznek Droppi hőtartó termosszal és bögrével

Valamit bizony bele is kell önteni, a legtöbb ember számára ez nem más, mint a kávé. Mindennapjaink része, sokunk reggeleit ez indítja be igazán, ezért sosem elég belőle. Így pedig szuper ajándék lehet ez is a fa alatt.

Premium szemes kave valogatas

https://droppi.hu/termekek/premium-izesitett-szemes-kave-valogatas/

Ebben a csomagban hazai pörkölésű kávé válogatást találsz, melyek prémium, ízesített szemes kávéból állnak össze. Valódi kuriózum a minőségi kávézás szerelmeseinek. Ennek helye van a termoszodban!

Nézz körül a termékeink között, ahol még sok más ötletes és hasznos ajándékötletet találhatsz, megfizethető áron, minden korosztály számára. Készüljünk együtt az ünnepekre!
Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Kattints ide és ugorj az összes termékhez!


Droppi hotarto termekek blog


Droppi hotarto termekek blog1