Droppi blog

Fém szívószállal egy jobb jövőért

Fém szívószállal egy jobb jövőért

Mi az? Kicsi, kompakt, többször is felhasználható és sokak szerint még az italod is finomabb tőle?

Bizony! A Droppi szívószálról beszélünk. Már megint! Érdemes figyelembe venni a fém szívószálak előnyeit és mérlegelni, hogy valóban megéri-e egy csomag műanyagra kevesebb pénzt költeni, csak azért mert olcsóbb?

Szeretnénk folytatni a fém szívószálak előnyeiről szóló felsorolást.

A múltkor már biztosan azt hittétek, hogy ennyi volt az a hosszú lista, mely megmutatta, hogy miért is rejlik annyi pozitívum a fém kiegészítőben, azonban most folytatjuk tovább a sort és felkészítünk arra, hogy hogyan lehetsz még környezettudatosabb a Droppival.

Az előző cikkben ott hagytuk abba, hogy valahol el kell kezdeni…

Nem baj, ha nem csinálod állandóan. Néha elfelejted. Néha jó oka van, hogy nem jut eszedbe, néha jobb dolga is van az embernek. Néha túl fáradt vagy már az egésztől, magát a gondolattól is, hogy el kell vinni magaddal, ki kell venni a tokból, majd el is kell mosni. Jól van. Semmi gond, ettől még mindig jó ember vagy, mert legalább megpróbálod.

Legyél mikro-ambiciózus és összpontosíts minden apró #műanyagmentes győzelemre!

Lehet, hogy furán fogod érezni magad, de megéri

Furcsa dolog besétálni egy kávézóba és fém szívószállal a kezünkben italt rendelni, ha valami akkor ez manapság felkelti a figyelmet.

Ez eleinte kényelmetlen lehet, de párbeszédhez vezethet, a párbeszédből kíváncsiság lesz és mint azt mindannyian tudjuk, a kíváncsiság erős.

Beszélj róla, győzz meg minél több embert, terjeszd a környezettudatosabb, fenntarthatóbb gondolkodást!

Ne feledkezz meg a kultúráról és más szempontokról sem

Egyesek számára a műanyag kényelmi megoldás. Olcsó és időt takarít meg az ember a használatával, például a vállalkozásoknak nem kell fizetniük valakinek, hogy elmosogasson.

A műanyag feladása azt jelenti, hogy egy kicsit több időt vesz minden igénybe és egy kicsit jobban át kell gondolnunk a cselekvéseinket.

Sok embernek a műanyag még mindig szükségszerű

A világon sok helyen nincs tiszta csapvíz, nincs más választásod, mint műanyag palackokat vásárolni. A világ szegényebb részein az emberek apró műanyag zacskóban vásárolják az élelmiszereket és a mosószereket, mert napról napra élnek és szó szerint nem engedhetik meg maguknak, hogy egy normális méretű edényt vásároljanak. Amíg a szegénység és a tiszta ivóvíz alapvető kérdéseivel nem foglalkozunk, érzékenynek kell lennünk és bizonyos mértékig beengedni a műanyagot a hétköznapjainkba.

Téged már meggyőztünk?

Szerintünk ezek után már nincs több kérdés. Apró léptekben, kis cselekedetekkel el kell kezdeni kitaposni az ösvényt egy környezettudatosabb jövő felé a következő generációnak.


Droppi nemesacél szívószál készlet


Droppi - nemesacél szívószál készlet

Droppi nemesacél szívószál szett

Kövess minket Instagram és Facebook oldalunkon is!


Droppi hotarto termekek blog