Droppi blog

Menő céges karácsonyi ajándékra vadászol? Mutatjuk!

lazy

Igazán jó céges karácsonyi ajándékot találni nem könnyű, sőt mindannyian tudjuk, hogy a karácsonyi ajándékok beszerzése az egyik legnehezebb feladat, ami a cégeknek, családoknak vagy barátoknak adódik az év végén. Sokan ezt az időszakot várják a leginkább, sokunknak pedig még a gondolattól is rémálmai vannak.

Boltokban tolongás, ötletelés, az ajándékokra szánt költségvetések ellenőrzése, mit és mit nem engedhet meg magának a cég, milyen ajándéknak van értelme és miknek nincs egyáltalán – rengeteg kérdés és bizonytalanság övezi a decembert.

Szerencsére, mint minden másra, így erre is van megoldás, ezért is állunk elő nektek azzal a szuper ötlettel, amit kis csapatunk ötlött ki, annak érdekében, hogy Nektek egyszerűbb dolgotok legyen.

Hasznos tárgy mint céges karácsonyi ajándék? Igen!

Amikor céges ajándékot választunk a csapatunknak, beosztottjainknak, a főnöknek vagy a kollégáknak akkor sok mindent figyelembe kell vennünk. Nálunk az egyik legfontosabb szempont ajándék vásárláskor az az, hogy az ajándékozott mennyire fogja kihasználni a kapott terméket vagy szolgáltatást.

Emiatt is gondoltuk azt, hogy a Droppi egy olyan termékcsalád, aminek bárki, bármikor örülne és örömmel vinné haza megmutatni az idei céges kedvességet.

Sokféleképpen beillesztheted a Droppi-t az ajándékok közé, lehet egy csomag része, de akár egyesével is adhatod, hiszen önmagában is nagy érték manapság egy kulacs. Télen is és nyáron is használható, meleg és hideg italok tárolására egyaránt alkalmas. Hőtartó poharat is rejthet a meglepetésekkel teli kis táska, vagy adhatod a poharat önmagában is, nagy hasznát fogják venni a kollégáid.

Mit gondolsz, nagy sikert fog aratni a karácsonyi céges bulin ez? Szerintünk biztosan!

céges karácsonyi ajándék

Mondjuk tovább, mivel tedd az ajándékozás utáni perceket érdekessé és meghitté egyszerre

Miután mindenki kibontotta a csomagot, és belenézett az új kulacsába, legyen kéznél a bulin pár forró ital, forralt bor, tea és kakaó, amivel azonnal mindenki kipróbálhatja a legújabb téli szerzeményt.

Pro tipp: Nem csak a sima kakaóval lehet levenni az embereket a lábukról, megfűszerezheted az egészet egy kis baileyssel is! Ettől mindenkinek jobb lesz a kedve! Akár a kulacsra, vagy a bögrére esik a választás, mindenképp fogtok tudni belevaló italt szerezni a partyban, ebben biztosak vagyunk.

Hogy ha nem szeretnéd egyből beiktatni a termoszokat, akkor rejts el egy kis kedves üzenetet a kulacsok és poharak belsejében, amiket elolvasva mindenki feldobódik majd egy kicsit, lehetnek ezek kedves karácsonyi, vagy újévi üzenetek, vagy ha még messzebbre szeretnél menni, akkor személyre szabott kedvességek, viccek vagy kellemes visszaemlékezések is az előző évi történésekre. Itt csak a képzelet szabhat határt!

Szeretnél még egy kis extrával is kedveskedni? Nyugalom, még mindig nem fogytunk ki az ötletekből!

Akkor add ajándékba a Droppi nemesacél szívószál szettet, ami szintén remek céges karácsonyi ajándék lesz a már előzőleg említett kulacs és pohár mellett. Ezeket az irodában, bent a munkahelyen is könnyen el lehet tisztítatni, hála a két darab tisztítókefének, ami a szetthez jár.

Mint tudjuk 2021 júliusától végleg betiltották az egyszer használatos műanyag szívószálakat, ezért nem is kérdés, hogy ezt mindig tudod majd használni és magaddal is tudod majd vinni. Használatával az utolsó cseppig élvezhetik a munkatársak kedvenc italaikat az irodában és munkába menet is.

Akkor készen is állsz, már nincs min gondolkozni. Mehet a karácsonyi buli, rendeld meg még most a kulacsot és a szetteket, hogy időben megérkezzen az ünnepekre!


Droppi hotarto termekek blog

Kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon is!